ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Συγκλονιστικός ο κόσμος!

Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν δίπλα στον Σύλλογο!

Συγκλονιστικός ο κόσμος!

Οι οπαδοί της ομάδας γέμισαν το κλειστό της Κυψέλης, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, βάζοντας κι αυτοί ένα λιθαράκι στην τεράστια επιτυχία και τη νίκη.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν να δηλώνουν «παρών» σε όλα τα ραντεβού του Παναθηναϊκού. Ετσι και σήμερα, που έστησαν το δικό τους πάρτι στην Κυψέλη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE