ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βράζουν» στον Εξάστερο!

Άμεση αντίδραση του Παναθηναϊκού στη χθεσινή «σφαγή» με την ΚΑΕ να στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

«Βράζουν» στον Εξάστερο!

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Παναθηναϊκό λόγω της χθεσινής διαιτησίας στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, με τους «πράσινους» να μην μένουν στα λόγια, αλλά να στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Ζόρντι Μπερτομέου, διαμαρτυρόμενοι για αλλοίωση αποτελέσματος στην Τουρκία!

Πέραν της επιστολής, η διοίκηση του Εξάστερου απέστειλε και DVD με τις επίμαχες φάσεις που δόθηκαν άδικα υπέρ των γηπεδούχων, φυσικά με αποκορύφωμα το γκολ-φάουλ του Διαμαντίδη, 1:30’ πριν το τέλος που δεν μέτρησε στο 68-67 και οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά. Έντονα παράπονα υπάρχουν για τον τρόπο που γενικά σφυρίζονταν τα φάουλ σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά κυρίως προς το τέλος.

Φυσικά άπαντες στην ΚΑΕ γνωρίζουν πως το παιχνίδι… τέλειωσε και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ωστόσο θέλουν να στείλουν μήνυμα στην ηγεσία της Ευρωλίγκας πως η ομάδα έχει… έξι αστέρια και απαιτεί ισονομία!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.