ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έναν… Νάνο για τα δεξιά

Και για δεξί μπακ αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, με τον Νίκο Νταμπίζα να θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νάνο.

Έναν… Νάνο για τα δεξιά

Αυτό αποκαλύπτει η σημερινή SportDay. Απαντες στο «τριφύλλι» είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Ισπανού αριστερού μπακ (σ.σ. όσο περνάει ο καιρός, άλλο τόση πρόοδο δείχνει) και θέλουν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από κεντρικό αμυντικό, ο Παναθηναϊκόα ψάχνει, ήδη, από τώρα για το τέλος της σεζόν και έναν εσωτερικό μέσο, μη γνωρίζοντας κανείς, ακόμη, τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμπεντ, ο οποίος είναι δανεικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE