Ακαδημίες

Χαρμολύπη…

Νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού, 2-0 τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική, με τον Σταματάκη να τραυματίζεται στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ όταν ο Χαλκιαδάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, στο 41’, ο Αναστασόπουλος μπήκε στην περιοχή των Κρητικών, ανετράπη από αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γιαννιτσάνης εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σταματάκης, λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Μένει να γίνει γνωστό από το ιατρικό τιμ της ομάδας τι ακριβώς έχει υποστεί ο νεαρός.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Μυρθιανός, Χουχούμης, Τζανουλίνος, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης, Μαλντίν, Σταματάκης, Χαλκιαδάκης (87′ Μπαμίχας), Νιούμαν (78′ Αγγελόπουλος), Μπαλμπόα (85′ Γεροκωνσταντής).

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Χαραλαμπάκης (70′ Παπαδάκης), Κοκκονάκης, Στεφανίδης, Νικηφόρος, Χαλκιαδάκης, Σέχου (58′ Σκουλαδάκης), Κολομπάκης (76′ Ζουμπατόπουλος), Πατρικάκης, Μαυρεδάκης, Τσίτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version