Ποδόσφαιρο

«Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

«Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Χαρούμενος για την προσωπική του απόδοση δήλωσε ο Μεχντί Αμπεΐντ, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τόνισε πως όντως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά κι άπαντες κρατούν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αυτό κρατάμε γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος πήραμε τα πάνω μας, ανεβάσαμε στροφές και φτάσαμε στον στόχο μας. Είμαι χαρούμενος που πάω καλά, ειδικά στο γήπεδο αυτό, που είναι οι φίλαθλοι πάντα κοντά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, όπως και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν πάντα.

Για την φάση του γκολ: «Είδα τον Κλωνσαρίδη που έμπαινε, ο Μάρκους ήταν στο 1ο, οπότε πήγα στο δεύτερο, ήρθε σε μένα η μπάλα και εγώ απλά έκανα αυτό που έπρεπε. Μου αρέσει να παίζω μποξ του μποξ, αν και στην Νιουκάστλ δεν ΄χρησιμοποιήθηκα εκεί. Τώρα είμαι στην θέση μου κι αυτό με κάνει αρκετά χαρούμενο».

Για την κακή εμφάνιση: Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κρατάμε τους 3 βαθμούς, υπάρχει ο παράγοντας εμπιστοσύνη, που μερικές φορές μας λείπει, αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Όσο για το Κύπελλο: «Είμαστε σε δύο διοργανώσεις, θέλουμε να διακριθούμε στις δύο, αν και νέοι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όλα είναι στο χέρι μας, όπως δείξαμε και σήμερα, ακόμα και στην κακή μας ημέρα, μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη».

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ