Ποδόσφαιρο

Μια άκρως πράσινη γιορτή!

Μια άκρως πράσινη γιορτή!

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού στον Κέντρικο με αντιπροσωπεία αθλητών και διοίκησης από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ούτε η βροχή μπορούσε να σταματήσει την όρεξη και την γιορτή που στήθηκε στον Κεντρικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα και κάτω από συνεχή συνθήματα από τους περίπου 1.000 φίλους του τριφυλλιού.

Φυσικά το «παρών» έδωσαν πολλοί άνθρωποι του συλλόγου σε όλα τα τμήματα. Το ποδόσφαιρο εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και τους Μέντες, Πέτριτς, Κοτσόλη, ενώ από πλευράς ΚΑΕ βρέθηκαν οι Μάνος Παπαδόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης, ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Ζυγούρης, ο φροντιστής Πάρις Δερμάνης και οι Γκιστ, Ματσιούλις, με τον Αμερικανό να είναι για ακόμα μια φορά εντυπωσιακός εκτός παρκέ!

Αντιπροσωπεία αθλητριών υπήρχαν κι από τα τμήματα του βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών, με την Τζάκι Γέμελος να κλέβει την παράταση με την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε, ενώ πόζαρε και με το νέο της τατού το “Μαχητική Ψυχή” που… κοσμεί πλέον το σώμα της.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
leoforos
leoforos2
leoforos3
leoforos5
leoforos4
kapna

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ