ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Σήμερα ξεκαθαρίζει οριστικά και αμετάκλητα το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τάσου Λαγού στον Παναθηναϊκό.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Σήμερα είναι η οριστική μέρα… κρίσης για τον Τάσο Λάγο. Μετά το τετ-α-τετ που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα και την παράταση που πήρε, ο νεαρός μέσος καλείται να δώσει την απάντησή του στο αν θα μείνει ή όχι και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση ανανέωσης ισχύει αφορά συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2017 και ο παίκτης αφού τα έχει βάλει όλα… κάτω, μέχρι το βράδυ θα έχει αποφασίσει οριστικά και θα μεταφέρει την πρόθεσή του στον τεχνικό διευθυντή.

Το γεγονός ότι ζήτησε ο ίδιος παράταση για να σκεφτεί και να δώσει οριστική απάντηση, αφήνει μια… νότα αισιοδοξίας στο τριφύλλι πως τελικά θα παραμείνει στο σύλλογο, όμως είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...