ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μόνο για τον Παναθηναϊκό»!

Μόνο για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας, τον Παναθηναϊκό θα επέστρεφε στην Ελλάδα ο Χάρης Μαυρίας που μίλησε για την πορεία του στη Σάντερλαντ, αλλά και την φετινή προσπάθεια του τριφυλλιού με τον Αναστασίου.

«Μόνο για τον Παναθηναϊκό»!

Αποσπάσματα όσων είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την καθημερινότητά του στην Αγγλία:

«Με τον Καραγκούνη δεν μιλάμε συχνά και τον Βέλλιο τον βλέπω στις αποστολές της Ελπίδων και πρόσφατα όταν ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες μας».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στη Σάντερλαντ:

«Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα. Δεν φταίει ο προπονητής. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αφού η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία και έχει ως στόχο την παραμονή. Εγώ, από την πλευρά μου, προσπαθώ και όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να αποδεικνύω την αξία μου. Κάθε παίκτης επηρεάζεται από την αλλαγή προπονητή που υπάρχει σε έναν πάγκο».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα:

«Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο εξωτερικό, περισσότερο στην Αγγλία, ένα πρωτάθλημα που μου αρέσει περισσότερο».

Για το πώς βλέπει τον φετινό Παναθηναϊκού του Αναστασίου:

«Είναι νέα ομάδα, όμως έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλά δουλεμένη και είναι μία οικογένεια. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη και να παίξει στο Europa League. Είναι μία ομάδα που έχει δυνατότητες και είναι θετικό το γεγονός πως στηρίζεται παιδιά των ακαδημιών».

Για το αν επέστρεφε στην Ελλάδα, ποια ομάδα θα επέλεγε:

«Μόνο για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν βελτίωσε τις αδυναμίες του:

«Σίγουρα είχα αδυναμίες, αφού προερχόμουν και από τραυματισμό. Δούλεψα αρκετά και συνεχίζω να το κάνω, ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ μέσα από την προπόνηση. Το καλύτερο είναι να παίρνεις εμπειρίες από τους αγώνες. Είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να βελτιώσω, όπως να βρίσκομαι περισσότερο στην περιοχή, να κάνω καλύτερες κεφαλιές, να βελτιωθώ στα στημένα, να σουτάρω καλύτερα έξω από την μεγάλη περιοχή».

Για το μέλλον του:

«Δεν ξέρω κάτι αυτή τη στιγμή. Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν παίζω, μπορεί να πάω δανεικός ή να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν τώρα. Στόχος μου είναι να πάρω χρόνο συμμετοχής και το καλύτερο θα ήταν αυτό να γίνει με τη Σάντερλαντ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...