ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ζέσταμα» ενόψει Μπαρτσελόνα

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στην Ελευσίνα, επικρατώντας 76-54 του Πανελευσινιακού, για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

«Ζέσταμα» ενόψει Μπαρτσελόνα

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τον Εξάστερο! Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε το 0-22 για κάτι παραπάνω από 8 λεπτά, για να… απογειώσουν τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. ! Στο χρόνο που απέμενε οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αναμενόμενη… χαλάρωση των «πράσινων» και μείωσαν σε 8-22.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε κάπως χαλαρά στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, επιτρέποντας στον Πανελευσνιακό να μειώσει  τη διαφορά και να πλησιάσει στους 12 (16-28). Στο σημείο εκείνο οι «πράσινοι» απάντησα με σερί 10-0 και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ να είναι 22-40.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα. Επί της ουσίας, η αναμέτρηση ήταν ένα «ζέσταμα» ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, την Παρασκευή. Εύκολη νίκη με 76-54 και συνέχεια στις εν ελλάδι επιτυχίες.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 8-22, 22-40, 36-58, 54-76

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 5 (5 ασίστ), Παπαμακάριος 13 (3), Αράπης, Ράλεϊ-Ρος 3, Δημάκος, Τζόουνς 15 (12 ριμπάουντ), Μελισσαράτος 4, Τέρνερ 8 (8 ριμπάουντ), Μάντζαρης, Αβραμίδης 6, Χουχούμης

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 2, Κάρι 13 (6 ριμπάουντ), Μπατίστ 2, Φώτσης 2, Ούκιτς 6 (5 ασίστ), Λάσμε 10 (9 ριμπάουντ), Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης, Γκιστ 6, Παππάς 15 (5 ριμπάουντ), Γιάνκοβιτς 5 (1), Ματσιούλις 9 (2)

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.