ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είπε «ναι» ο Λαγός!

«Τέλειωσε» του Τάσου Λαγού! Ο άσος του Παναθηναϊκού απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα 3 χρόνια!

Είπε «ναι» ο Λαγός!

Με την πράσινη φανέλα θα αγωνίζεται μέχρι το 2017 ο Τάσος Λάγος! Όπως αναμενόταν, ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού έδωσε την οριστική του απάντηση στον Νίκο Νταμπίζα την Κυριακή και τελικά υπάρχει happy end!

Υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το προσεχές διάστημα θα πέσουν και επίσημα οι υπογραφές.

Μάλιστα απ’ τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν πως η όλη υπόθεση δεν αντιμετωπίστηκε στυγνά επαγγελματικά, καθώς ο Λαγός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού αποτελεί μέρος των ακαδημιών, είναι από μικρό παιδί στην ομάδα, ξεχωριστό κομμάτι του συλλόγου και φέτος εκ των αρχηγών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι’ αυτό και του δόθηκε περισσότερος χρόνος να «ζυγίσει» τα πράγματα και να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και να μην πιεστεί από τίποτα και κανέναν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...