ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οι τρεις βαθμοί μετράνε»

Παρά την μέτρια εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πλατανιά και σύμφωνα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία.

«Οι τρεις βαθμοί μετράνε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Κρατάμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη για τη συνέχεια και το δεύτερο ημίχρονο. Πετάμε το πρώτο όπου ήμασταν κακοί. Παρόλα αυτά ακόμη και στην κακή μας ημέρα δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Χάναμε εύκολα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε αντεπιθέσεις και οι εναλλαγές στο ρυθμό να είναι πολύ επίπονες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά εμείς επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τη μπάλα και «παγώναμε» το ρυθμό. Στο τέλος δείξαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Όπως έχω ξαναπεί είναι να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλεί οφ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί: «Είναι μια δύσκολη ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε σοβαροί και μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Λέμε ότι η κλήρωση είναι εύκολη αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Όσο παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος. Δουλεύω στις προπονήσεις υπό τις συμβουλές του κ. Αναστασίου και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι ακόμη καλύτερος».

Για το νέο του λουκ…: «Δεν μου άρεσαν τα πολλά μαλλιά και έπρεπε κάτι να κάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.