ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμφωνία με Χριστοδουλόπουλο

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για νέο διακανονισμό, για την αποπληρωμή των οφειλών του.

Συμφωνία με Χριστοδουλόπουλο

Ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του, δείχνοντας κατανόηση της κατάστασης και διάθεση συνεργασίας στα όσα του πρότεινε το «τριφύλλι».  Ο νέος τρόπος πληρωμής θα αφορά πολλές μικρές δόσεις, μέχρι να καταβληθεί όλο το ποσό.

Με τον ίδιο τρόπο, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κλείσουν και τα υπόλοιπα «μέτωπα» με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα που καίει όσο κανένα άλλο αυτή τη στιγμή την ΠΑΕ, ενόψει και του ελέγχου της ΟΥΕΦΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...