ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Η απόλυτη απόλαυση!

Το απόλυτο παναθηναϊκό τριήμερο. Νίκες ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα τμήματα, «υγεία» ΠΑΝΤΟΥ και ένα πάρτι στον Κεντρικό, όπως αρμόζει κι όπως μόνο ο Παναθηναϊκός ξέρει να κάνει. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Η απόλυτη απόλαυση!

Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει ένας Παναθηναϊκός από το τριήμερο που πέρασε; Είδε την καψούρα του σε ΟΛΑ τα τμήματα να κερδίζει. Σε όλα! Είδε τους μάγκες και τους κορίτσαρους με τα πράσινα να μην καταλαβαίνουν τίποτα και κανέναν και να χαρίζουν μεγάλη χαρά στον κόσμο που έδωσε το «παρών» ΠΑΝΤΟΥ και έσπρωξε με τη φωνή του.

Το καλό πράγμα είχε φανεί από την Παρασκευή, όταν οι παικτες του Καλμαζίδη κατάπιαν και την ΑΕΚ. Τρίτη σερί νίκη για το τριφύλλι που με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο δεν «μασάει» τίποτα και παίρνει τους πάντες παραμάζωμα. Φυσικά, με την τεράστια υποστήριξη των πιστών που γέμισαν την Κυψέλη και έφυγαν… χωρίς φωνή από την «τρέλα» που έβγαλαν.

Την επόμενη ημέρα, το show συνεχίστηκε στα Ιλίσια, με τους πολίστες να στήνουν νέο πάρτι επικρατώντας 9-5 της Γλυφάδας, με τον κόσμο να δίνει εκ νέου βροντερό παρών. Και φυσικά το show έγινε το βράδυ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου… έριχνε καρέκλες, αλλά οι φίλοι του τριφυλλιού τραγουδούσαν όλη την ώρα, μέσα στην βροχή, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα και κανέναν. Η απόλυτη τρέλα. Η απόλυτη παναθηναϊκή τρέλα.

Το μεσημέρι της Κυριακής περιελάμβανε την σταθερή αξία του «Τάφου» όπου οι κορίτσαροι της Σαμαντούρα έριξαν «σφαλιάρα» στον Άρη, μέσα σε αποθέωση απ’ τον κόσμο, στην καλύτερη συνήθεια κάτι τέτοια μεσημέρια. Ματς στην ιστορική έδρα, ό,τι καλύτερο για κάθε Παναθηναϊκό.

Το αγωνιστικό πάρτι ολοκληρώθηκε το βράδυ με τον Εξάστερο να επικρατεί του Πανελευσινιακού, όπου ακόμα και εκεί ο πράσινος λαός ήταν δίπλα στην αρμάδα του Πεδουλάκη και τα «φίνα κορίτσια» να κερδίζουν άνετα στην κατάμεστη Κυψέλη τα Βριλήσσια και να δείχνουν πως η αυτοκρατορία μπορεί να συνεχιστεί γιατί δεν έχει μόνο (δεδομένο) μέλλον, αλλά και παρόν!

Και το 6/6 με την παρουσία του κόσμου ΠΑΝΤΟΥ έρχεται και δένει με την κοπή της πίτας στον Κεντρικό από τους οργανωμένους. Ποια βροχή να τους σταματήσει ρε παιδιά; Τραγούδι και κακός χαμός συνέχεια, με τους ανθρώπους όλων των τμημάτων που βρέθηκαν στη Λεωφόρο να μένουν με το στόμα ανοιχτό απ’ όσα έβλεπαν. Ποιος να συγκριθεί μαζί τους;

Παναθηναϊκή υγεία παντού, κόσμος και ομάδα ΕΝΑ σε όλα τα σπορ.

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ