ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και τώρα Κύπελλο

Την προσοχή στραμμένη στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου στρέφουν άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Και τώρα Κύπελλο

Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά Χανίων και το 3Χ3, οι «πράσινοι» στρέφονται στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί και έναν μεγάλο στόχο για φέτος.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς στη Λεωφόρο άρχισε σήμερα, με τον Μέντες να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και τον Πέτριτς, που μετράει αντίστροφα για να βάλει πράσινη φανέλα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ο Μουζακίτης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE