ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με Τούντορ στην προπόνηση

Ο Φράν Τούντορ από την Πέμπτη (30/1), θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με σκοπό ο Γιάννης Αναστασίου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Με Τούντορ στην προπόνηση

Ο νεαρός Κροάτης έχει δείξει καλή εικόνα στη μέχρι τώρα παρουσία του, στις προπονήσεις με την ομάδα Νέων και γι αυτό ενημερώθηκε πως από την προσεχή Πέμπτη, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των ανδρών.

Έτσι ο προπονητής, καθώς και το υπόλοιπο τιμ, θα μπορούν να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την πρόοδο του 19χρονου διεθνούς αμυντικού, ώστε να μπορέσουν να πάρουν μια απόφαση, για το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ