ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεωφόρος 22.000 θέσεων

Τόση θα είναι η χωρητικότητα του νέου «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά το νομοσχέδιο που βγήκε σε διαβούλευση. Ποια είναι τα επόμενα βήματα, προκειμένου από την επόμενη σεζόν η Λεωφόρος να είναι μεταμορφωμένη!

Λεωφόρος 22.000 θέσεων

Το πρώτο βήμα και μάλιστα ουσιαστικό, για την «αλλαγή» της Λεωφόρου έγινε χθες. Το πιο ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας θα αυξήσει τη χωρητικότητά του από 16.000 σε 22.000 θέσεις, ενώ θα γίνει και καλλωπισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Με λίγα λόγια, αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, το «Απόστολος Νικολαΐδης» από την επόμενη χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με το τωρινό.

Μετά τη διαβούλευση του νομοσχεδίου από το ΥΠΕΚΑ, απομένει να κατατεθεί στη Βουλή και να τεθεί προς ψήφιση, το αργότερο σε δυο μήνες. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παλιά γήπεδα να αυξήσουν τη χωρητικότητά τους, να βελτιώσουν εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, να βάλουν προβολείς κτλ.

Επόμενο βήμα για το «τριφύλλι» είναι η μελέτη των αλλαγών, η οποία έχει ανατεθεί και αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οπότε και η Περιφέρεια Αττικής θα δώσει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για τα έργα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει, επίσης, να τονιστεί ότι ο νέος νόμος αφορά μόνο παλιά γήπεδα. Επομένως, ΔΕΝ είναι απαγορευτικός αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να φτιάξει νέο γήπεδο στη Λεωφόρο (σ.σ. προϋπόθεση, φυσικά, το έργο να είναι πραγματοποιήσιμο).

Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.