ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν είσαι έτοιμος για εξωτερικό»

Η ατάκα του Γιάννη Αναστασίου που «έψησε» τον Τάσο Λαγό να πει «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και να ανανεώσει για τρία χρόνια.

«Δεν είσαι έτοιμος για εξωτερικό»

Το μίνι σήριαλ του Τάσου Λαγού στον Παναθηναϊκό τελείωσε θετικά, παρά την καθυστέρηση, καθώς ο νεαρός χαφ συμφώνησε για νέο συμβόλαιο τριών ετών. Ο Λαγός, γέννημα θρέμα του «τριφυλλιού» επέλεξε να συνεχίσει την αγαπημένη του ομάδα και να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά σ’ αυτή, παρά το γεγονός ότι έκανε έντονες σκέψεις για φυγή στο εξωτερικό.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση παραμονής έπαιξε ο Γιάννης Αναστασίο. «Τάσο, ακόμα δεν είσαι έτοιμος να πας στο εξωτερικό. Μείνε στον Παναθηναϊκό και συνέχισε τη σκληρή δουλειά», είπε ο τεχνικός της ομάδας στον Λαγό, με τον τελευταίο να μετράει αυτά τα λόγια και να απαντάει θετικά την Κυριακή στον Νίκο Νταμπίζα.

Οι απολαβές του Λαγού θα είναι 80.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, 90.000 τη δεύτερη και 100.000 την τρίτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ