ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν διαχειρίζεται η ΚΑΕ τα εισιτήρια του τελικού»

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αρη, στο Ηράκλειο.

«Δεν διαχειρίζεται η ΚΑΕ τα εισιτήρια του τελικού»

Η διοίκηση της ομάδας ξεκαθαρίζει ότι δεν διαχειρίζεται αυτή τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει στους φίλους της ομάδας ότι δεν διαχειρίζεται εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου της 9ης Φεβρουαρίου 2014, κόντρα στον Άρη στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης. Θεωρούμε σημαντική την τοποθέτηση αυτή με δεδομένο ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού αιτούνται εισιτηρίων για τον τελικό του κυπέλλου στην ΚΑΕ και πιθανότατα να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ