ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Το Panathinaikos24.gr έψαξε και βρήκε τον Παναγιώτη Αρναούτογλου, ο οποίος μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του στην Καρλσρούη, τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Ο νεαρός ταλαντούχος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, είναι απ’ τα παραδείγματα που συναντούμε συχνά τα τελευταία χρόνια, καθώς προέρχεται απ’ την μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή του Παναθηναϊκού και οι εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι τώρα είναι άκρως ενθαρρυντικές σε ό, τι αφορά, το ποδοσφαιρικό μέλλον του στη Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το γερμανικό ενδιαφέρον και την μεταγραφή:

Με είχαν παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια με την εθνική ομάδα και μετά από ένα ματς για τα προκριματικά του euro απέναντι στη Γαλλία, ενημερώθηκα πως ψάχνουν για αριστερό μπακ και ότι εμένα με θέλουν για την 1η ομάδα της Καρλσρούης. Αυτή η προοπτική με ενθουσίασε και λίγο χρονικό διάστημα αργότερα, ξεκίνησαν τις διαδικασίες της μεταγραφής μου.

Για την αντιμετώπιση από τον Παναθηναϊκό:

Μόλις έγινε γνωστό τον ενδιαφέρον, μίλησα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και στην αρχή υπήρξε διστακτικότητα και προβληματισμός, καθώς μου έδειξαν πως ήθελαν να παραμείνω στην ομάδα, όμως παράλληλα δεν μου έκλεισαν το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Για την καθημερινότητα στο εξωτερικό:

Είναι δύσκολο για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή στην ηλικία τη δικιά μου να αγωνίζεται στο εξωτερικό, καθώς το πρόγραμμα των προπονήσεων σε συνδυασμό με το σχολείο είναι αρκετά κοπιαστικό, όμως θέλω να τα καταφέρω γιατί έχω σαν προτεραιότητα να αγωνιστώ στο γερμανικό πρωτάθλημα και έχω βάλει υψηλούς στόχους.

Για την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού:

Πραγματικά χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός δείχνει εμπιστοσύνη στα δικά του παιδιά, αν και θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει γίνει κάποια χρόνια νωρίτερα. Υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και πραγματικά μου αρέσει να τους βλέπω να αγωνίζονται.

Για το μέλλον και το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα:

Καλή ερώτηση, εννοείται ότι θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, άλλωστε πέρασα όμορφα χρόνια στις ακαδημίες και γενικότερα στο σύλλογο, όμως όπως προείπα έχω προτεραιότητα να παίξω εδώ (στη Γερμανία) και σκέφτομαι μόνο αυτό.

Για το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού:

Γιάννης Σαμαράς: Τρομερή η δουλειά του και οι γνώσεις του, μεγάλη εμπειρία. Άλλαξε όλη την ακαδημία από τότε που ανέλαβε και σε θέμα δουλειάς και σε θέμα νοοτροπίας.

Κώστας Φραντζέσκος – Σπύρος Μαραγκός – Βαγγέλης Σάμιος: Οι προπονητές μου, πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους, μου έδωσαν όλα τα εφόδια για να φτάσω στο επίπεδο που είμαι τώρα και τους ευχαριστώ.

Δημήτρης Σαραβάκος – Γιάννης Αναστασίου: Από τότε που ήρθαν στην ομάδα, προσπαθούν να επαναφέρουν το σύλλογο εκεί που ανήκει και θα πρέπει η διοίκηση να τους εμπιστευτεί για να συνεχίσουν το έργο τους.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ρωτήσαμε τον Παναγιώτη και για το πως τον αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί…

Έχουν ρατσιστική συμπεριφορά προς όλους, όχι μόνο για τους Έλληνες, όμως δεν γίνεται έντονη και μένει μόνο στα όρια της πλάκας…  Αλλά στην ομάδα που είμαι, μπορεί να την αντιμετωπίσεις μόνο αν δεν είσαι καλός και δεν προσπαθείς για το καλύτερο. Αν όμως είσαι καλός και σε βλέπουν ότι προσπαθείς, αλλάζουν συμπεριφορά και σε εμπιστεύονται δίνοντας σου εξτρά κίνητρο για να αποδώσεις το καλύτερο που μπορείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ