Ποδόσφαιρο

Με απουσίες για τον… άλλο Ολυμπιακό!

Με απουσίες για τον… άλλο Ολυμπιακό!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο, με τον Σίλντενφελντ να επιστρέφει μετά από καιρό και τον Μέντες να μένει εκ νέου έξω. Απουσίες... πίσω.

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το αυριανό πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου στα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι παίκτες του Αναστασίου θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης στη Λεωφόρο (18:00) για να είναι πιο άνετοι ενόψει του επαναληπτικού.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στη διάθεσή του τον Μέντες Ντα Σίλβα, καθώς ο Ολλανδός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι Νάνο και Ρισβάνης, προφανώς για λόγους ξεκούρασης ενόψει της συνέχειας.

Φυσικά εκτός είναι και ο Πέτριτς, που πάει για… ΠΑΟΚ, όπως και ο Μουζακίτης που έκανε θεραπεία. Κατά τα άλλα, επιστρέφει στους εκλεκτούς ο Σίλντενφελντ που πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί, μετά την “περιπέτειά” του με το κάταγμα στο χέρι.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Exit mobile version