Ποδόσφαιρο

Για το πρώτο βήμα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (18:00, ΟΤΕSPORT3, LIVE: panathinaikos24.gr), με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση στην ημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης και με δεδομένη τη – θεωρητικά – βατή κλήρωση, η πρόκριση στον τελικό είναι απολύτως ρεαλιστική. Θυμίζουμε ότι αν το «τριφύλλι» προκριθεί εις βάρος της ομάδας της Μαγνησίας, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος – ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να συμπεριλάβει όλα τα δυνατά «όπλα» του Παναθηναϊκού στην αποστολή του σημερινού ματς, εκτός από τον τραυματία Μέντες και του επιβαρημένους Νάνο και Ρισβάνη. Μάλιστα, ο 42χρονος υπολογίζει και τον Σίλντενφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα κάνει λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά θα θα έχει τους Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ (ή Τριανταφυλλόπουλο) και Χουχούμη.

Ως αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς τους Ζέκα και Πράνιτς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο Αμπέντ.  Καρέλης και Μπεργκ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρινάκης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version