ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο στόχαστρο ο Φέρντιναντ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας έκανε διερευνητικές επαφές για τον Άγγλο αμυντικό Άντον Φέρντιναντ.

Στο στόχαστρο ο Φέρντιναντ

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα, ο 29χρονος αμυντικός ήταν στις πρώτες επιλογές (εφόσον αποχωρούσε ο Σίλντενφελντ) και οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με επικείμενο δανεισμό του παίκτη από την τουρκική Αντάλιασπορ.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν, μετά την διαφαινόμενη παραμονή του «Σίφο» και στο τριφύλλι πάγωσαν το θέμα, το οποίο και μετέφεραν για το καλοκαίρι.

Εκτός και αν στο χρόνο που υπολείπεται μέχρι τη λήξη των μεταγραφών (31 Ιανουαρίου), προκύψει κάτι και η συγκεκριμένη περίπτωση, έρθει ξανά στο προσκήνιο.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 14.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...