ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πέτριτς σε «Κάρα»: «Σε περιμένω»!

Ο Μλάντεν Πέτριτς… προσκαλεί τον Γιώργο Καραγκούνη στην Αθήνα!

Πέτριτς σε «Κάρα»: «Σε περιμένω»!

Ο Κροάτης φορ ανέβασε μια φωτογραφία με τον «τυπάρα» στο twitter και από κάτω έγραψε σε άπταιστα ελληνικά: «Φίλε μου σε περιμένω στην Αθήνα»!

Οι σχέσεις των δυο είναι εξαιρετικές από την κοινή τους θητεία στη Φούλαμ, ενώ όλοι μας θυμόμαστε τα όσα είχε πει ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» στην παρουσίασή του, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Καραγκούνη στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό το καλοκαίρι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ