ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με το «9» η κόρη του Μπεργκ (pic)

Η μικρή κόρη του Μάρκους Μπεργκ γυμνάζεται φορώντας την πράσινη φανέλα του μπαμπά!

Με το «9» η κόρη του Μπεργκ (pic)

Για τη σχέση που έχουν οι μπαμπάδες με τις κόρες είναι ολίγον τι γνωστό.

Και φυσικά η μικρή Μπεργκ δεν αποτελεί εξαίρεση που λατρεύει τον μπαμπά, Μάρκους και δεν αποχωρίζεται την φανέλα του Παναθηναϊκού με το “9” στην πλάτη.

Έτσι, την ώρα που έπαιζε-γυμναζόταν, η μητέρα της, Ζοζεφίν απαθανάτισε τη στιγμή με την μικρή ντυμένη στα πράσινα από πάνω!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ