ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Έτοιμες για τα δύσκολα»!

Η εκ των πρωταγωνιστριών του φετινού Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία, αλλά και τη συνέχεια, λέγοντας πως αυτή και οι συμπαίκτριές της πάνε βήμα-βήμα.

«Έτοιμες για τα δύσκολα»!

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, γιατί δουλέψαμε πολύ. Κάναμε βήματα μπροστά και μας αρέσει αυτό γιατί αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο. Πάμε συνέχεια πιο ψηλά».

Για το ματς με τα Βριλήσσια εξήγησε: «Ακολουθήσαμε την τακτική μας πλήρως. Μας βοήθησε πολύ αυτό, αλλά πάνω από όλα το θέλαμε υπερβολικά! Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν τελείως διαφορετικό με αυτό. Δείχνουμε ότι δουλεύουμε και θέλουμε να κερδίσουμε και αγώνες δύσκολους, γιατί είμαστε έτοιμες και γι αυτούς τους αγώνες».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος σχετικά με το μέχρι το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός, η αρχηγός του τριφυλλιού αρκέστηκε να πει: “Βήμα βήμα θα τα πάμε τα πράγματα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.