ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση για τον Σίλντενφελντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, έρχεται άμεσα πρόταση για τον Κροάτη στόπερ από αγγλική ομάδα!

Πρόταση για τον Σίλντενφελντ!

«Τρέξιμο» φαίνεται πως θα περιλαμβάνουν οι τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, αγγλική ομάδα ετοιμάζεται εντός των προσεχών ωρών να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που ενδιαφέρεται για τον στόπερ των «πράσινων», ούτε έχει επιβεβαιωθεί η είδηση από την ΠΑΕ. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις και μέσα στην ημέρα σίγουρα θα υπάρξουν.

Είναι δεδομένο πως ο παίκτης δεν έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα προσφορά του, ωστόσο απομένουν μόλις τρεις ημέρες για το φινάλε του μήνα και τα περιθώρια είναι… στενά για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση που ο «Σίφο» αποχωρήσει.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 79.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη πάντως ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει προεργάσια ούτως ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, όπως δηλαδή αυτό που αποκαλύπτουν τώρα οι Κροάτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...