Ποδόσφαιρο

Μέσα ο Μέντες, για… ΠΑΟΚ ο Πράνιτς!

Μέσα ο Μέντες, για… ΠΑΟΚ ο Πράνιτς!

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Μέντες Ντα Σίλβα προπονήθηκε κανονικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να προλάβει τον ΟΦΗ. Αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ ο Πράνιτς.

Ύστερα από αρκετές ημέρες απουσίας, ο Μέντες Ντα Σίλβα προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Πέμπτη. Δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τελευταία.

Εφόσον συνεχίσει έτσι, λογικά ο Γιάννης Αναστασίου θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή ενόψει ΟΦΗ και ειδικά μετά τις δεδομένες απουσίες των Ζέκα (τιμωρημένος), Πράνιτς (τραυματίας).

Το απόγευμα ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως η απουσία του εκτιμάται στις 7-10 ημέρες. Κάτι που κάνει δεδομένη την απουσία του κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης κι αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ΠΑΟΚ.

Ατομικό έκανε ο Πέτριτς σήμερα, θεραπεία ο Μουζακίτης, ενώ απών ήταν ο Ντίνας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ο Χουχούμης προπονήθηκε εξίσου μόνος του, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον αριστερό μηρό του.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ