ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο «oφθαλμίατρος» Κουκουλάκης μας έβγαλε τα μάτια

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ναι σύμπτωση λέει ένα γνωστό ρητό και ο διαιτητής Κουκουλάκης φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει χθες στη Λεωφόρο.

Ο «oφθαλμίατρος» Κουκουλάκης μας έβγαλε τα μάτια

Σ’ ένα αγώνα, που το αποτέλεσμα του θα μπορούσε να είχε πάρει από νωρίς αστρονομικές διαστάσεις στο σκορ, ο συγκεκριμένος διαιτητής φρόντισε να τον δυναμιτίσει και παράλληλα να εκνευρίσει ποδοσφαιριστές, θεατές και τηλεθεατές. Τουλάχιστον 4 περιπτώσεις μπορώ να θυμηθώ με πρόχειρο υπολογισμό, που στο 1ο ημίχρονο είτε δεν έδωσε πέναλτι είτε είχε χάσει τις κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του.

Στη συνέντευξη Tύπου ο Γιάννης Αναστασίου, αναφέρθηκε με κόσμιο τρόπο στα γεγονότα μιλώντας για εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών του, γιατί καραδοκεί και ο νόμος που μόνο στον Παναθηναϊκό εφαρμόζεται, απ’ ότι βλέπουμε φέτος.

Ο συγκεκριμένος διεθνής ρέφερι, απ ότι μαθαίνω είναι οφθαλμίατρος στο επάγγελμα και καλό θα είναι να κάνει «που και που», μερικές επισκέψεις σε γιατρούς της συγκεκριμένης ειδικότητας πριν ξανασφυρίξει οποιοδήποτε αγώνα, γιατί αν χθες το ματς ήταν ήπιας σημασίας, φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί σε κάποιο άλλο που το βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι έντονο ή θα κρίνεται κάποιος τίτλος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.