Ποδόσφαιρο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου

Αν και σήμερα θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως ήδη έχει καταστρώσει στο μυαλό του ένα πλάνο νίκης ενόψει ΟΦΗ. «Παίζεται» του Μέντες για βασικός.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί το πώς θα «κατεβάσει» την ομάδα του, με τον Μέντες Ντα Σίλβα να είναι το τελευταίο ερωτηματικό. Ο Ολλανδός «μπήκε» κανονικά την Πέμπτη, ωστόσο έχει χάσει πολλές προπονήσεις και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να πάρει φανέλα βασικού και δη σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Στην αποστολή πάντως θεωρείται δεδομένο πως θα επανέλθει.

Μέχρι στιγμής, ο τεχνικός του τριφυλλιού δείχνει να έχει κατασταλάξει στους Καπίνο κάτω από την εστία, Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, Κουτρουμπή Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο και τον Μαρινάκη ή τον Σπυρόπουλο δεξιά. Αν τυχόν επιλέξει να πάει πιο αμυντικά, τότε ο «Τριάντα» θα μετακινηθεί στα άκρα και ο Ρισβάνης θα πάρει φανέλα βασικού.

Με τον Ζέκα τιμωρημένο και τον Πράνιτς τραυματία, ο Λαγός θα είναι ο ένας κεντρικός χαφ, ενώ αν δεν παίξει ο Μέντες, τότε ο Αμπεΐντ θα είναι στο πλευρό του Έλληνα άσου. Ο Μπαϊράμι έχει ικανοποιήσει με την ετοιμότητά του, σκόραρε μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και φαίνεται πως θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα (δεξί εξτρέμ), όπως και ο «ανεβασμένος» Ατζαγκούν (δεκάρι), μαζί με τον Κλωναρίδη (αριστερά).  Φυσικά στην κορυφή ο Μπεργκ.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ