Μπάσκετ

Ώρα για Μπά(ρ)τσα!

Ώρα για Μπά(ρ)τσα!

Στην «κόλαση» του κατάμεστου ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (21:30, Panathinaikos24.gr) με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην κορυφή του ομίλου!

Μετά την ήττα στην Τουρκία απ’ τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και με «όπλο» το ΟΑΚΑ καλείται να ρίξει στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα (21:30, ΔΤ, Panathinaikos24.gr).

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 3-1, την ώρα που οι Καταλανοί είναι αήττητοι στο top-16, κάτι που σημαίνει πως με πιθανή νίκη, η ομάδα του Εξάστερου ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου.

Το καλό είναι πως εδώ και μέρες ο Αργύρης Πεδουλάκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα κι έχοντας τους πάντες στη διάθεσή του για να κάνει το καλύτερο δυνατό κοουτσάρισμα.

Φυσικά, στο τριφύλλι υπάρχει και «δίψα» για εκδίκηση, λόγω του περσινού αποκλεισμού στα προημιτελικά. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων και προέρχονται από νίκη επί της Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Στην Αθήνα ταξίδεψαν δίχως τον Λάμπε, που έχει ακμή.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η 28η στην ιστορία των δύο ομάδων, με την Μπαρτσελόνα να έχει προβάδισμα με 15-12. Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό υπάρχει απόλυτη ισορροπία, 6-6, ενώ στη Βαρκελώνη το «σκορ» είναι 9-4.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει εκ νέου βροντερό «παρών» καθώς έχουν μείνει λίγα εισιτήρια που λογικά μέχρι το βράδυ θα έχουν ήδη… εξαφανιστεί.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ