ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Υποδοχή στην Κρήτη

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας, στο Ηράκλειο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Υποδοχή στην Κρήτη

Μόλις οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους, ο κόσμος άρχισε τα συνθήματα και ζήτησε το «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ», με τον Μάρκους Μπεργκ να γνωρίζει τη μεγαλύτερη αποθέωση.

Ο Νταβίντ Μέντες, από την πλευρά του, ανέβασε φωτογραφία στο twitter, γράφοντας: «Μεγάλη υποδοχή στην Κρήτη. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν παντού. Σας ευχαριστούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE