Μπάσκετ

«Πληρώσαμε τη βιασύνη μας»

«Πληρώσαμε τη βιασύνη μας»

Στις κακές επιθετικές επιλογές, στα κρίσιμα σημεία, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, την προσπάθεια, αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξε η ομάδα του.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με καμία αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα σε αυτό που μας έχει κρατήσει ως εδώ, το αμυντικό μας κομμάτι, καθώς δεχτήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας μάς έκανε μεγάλη ζημιά. Ακολουθήσαμε στο σκορ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο μείναμε πίσω.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την τακτική μας στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας από το παιχνίδι, τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό θα έπρεπε στην επίθεση να το αξιοποιήσουμε βάζοντας κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, όχι όμως από τη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες το πληρώνεις αυτό», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν
POPULAR NOW Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ