ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Δανεικός στον Εργοτέλη ο Θρυλέων

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ανακοινώθηκε σήμερα για την ομάδα του Ηρακλείου. Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό της μασκότ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δανεικός στον Εργοτέλη ο Θρυλέων

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν μια συμφέρουσα συμφωνία και για τις δύο πλευρές, αφού μετά και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Θρυλέων δεν θα είχε αρκετές ευκαιρίες για εμφανίσεις, ενώ την παρούσα στιγμή η ομάδα είναι πλήρης στην θέση της μασκότ, μιας και ήδη υπάρχουν οι Αλέφαντος και Θεοδωρίδης.

Όπως αναφέρουν στο Μπλομπ κύκλοι μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης, ο δανεισμός του Θρυλέοντα θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς λούτρινων μετά το πέρας αυτής.

Ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών του Εργοτέλη Βαγγέλης Παπαδογιαννάκης δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι μια τόσο σημαντική μασκότ διάλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την καριέρα της. Οι μικροί φίλοι του Εργοτέλη θα χαρούν πολύ. Το πρόβλημα είναι να βρούμε τέτοιος μικρούς φίλους. Ή γενικά φίλους”.

Οι αρμόδιοι ευελπιστούν ότι με την παρουσία του ο Θρυλέων θα καταφέρει να εκτινάξει τους αριθμούς τον εισιτηρίων της ομάδας σε τριψήφια νούμερα.

Πηγή: http://theblob.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE