ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Γιούρκα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Σενάρια για Γιούρκα

Ο Έλληνας μπακ είναι «άνεργος» με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Και σύμφωνα με τη «Live Sport» οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί καλές σχέσεις με τον παίκτη και παρά το γεγονός πως ήδη στη θέση που αγωνίζεται υπάρχουν οι Σπυρόπουλος και Μαρινάκης, η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Είναι πολύ πιθανό, δε, μια τέτοια εξέλιξη να διευκόλυνε και το όλο θέμα του διακανονισμού των οφειλομένων προς τον παίκτη. Για την ώρα όλο αυτό είναι σε επίπεδο φημών, αφού πέραν όλων των άλλων, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Νταμπίζας και Σεϊταρίδης δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, οπότε για να… προχωρήσει το θέμα θα πρέπει πρώτα να αποκατασταθούν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ