ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από… κοντά τους Πέτριτς, Πράνιτς

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του ή όχι του Κροάτη Φραν Τούντορ στον Παναθηναϊκό, που έχει ήδη... δέσει με τους Πέτριτς και Πράνιτς.

Από... κοντά τους Πέτριτς, Πράνιτς

Αρκετά θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι τώρα ο 19χρονος άσος και την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού ή όχι.

Προς το παρόν οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αν και άπαντες στο «τριφύλλι» είναι ευχαριστημένοι από την εν γένει παρουσία του, ενώ και ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ καλά, θέλοντας να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Παράλληλα εκτός προπονήσεων φροντίζει να παραμένει κοντά στους συμπατριώτες του Πράνιτς και Πέτριτς, καθώς τις τελευταίες ημέρες τους ακολουθεί σχεδόν παντού. Και λογικό είναι αφού πέραν του ότι κατάγονται απ΄την ίδια χώρα, ο νεαρός τους θαυμάζει και ποδοσφαιρικά αφού μιλάμε για παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ