ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη απέναντι στο Αργοστόλι

Μία ακόμη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στην Α1 πόλο με 14-6 απέναντι στο Αργοστόλι παρά τα πολλά προβλήματα που είχε μέσα στην εβδομάδα.

Νίκη απέναντι στο Αργοστόλι

Οι παίκτες του πόλο του Παναθηναϊκού πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην Α1 επί του Αργοστολίου με 14-6.Οι πράσινοι έφτασαν σ αυτό το σερί νίκωντας και τους Κέρκυρα ,Πανιώνιο και Γλυφάδα.

Ο ΝΟΑ προσπάθησε να δυσκολέψει τους πράσινους, οι οποίοι ήταν επηρεασμένοι από το πρόβλημα του Νίκήτα Παρασκευόπουλου όσο και από τις ιώσεις.

Στη συνέχεια οι πράσινοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 7-1 και τελειώσαν την αναμέτρηση. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης με 6 τέρματα.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα οι πράσινοι κλείδωσαν την τετράδα και στόχος τους είναι να πάρουν την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-14

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 3-4, 2-4, 1-3

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Κοκκίνης, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς, Κατσιγιάννης 1, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος Κ., Καστανάκης 1, Μπελέρης 3, Λέντζος, Φανός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 6, Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Σιδέρης, Κονταξής, Τζαβάρας 1, Γερακούδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.