ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Συνεχίζουμε…»

Να συνεχίσει την προσπάθεια για βελτίωση στον μακρύ δρόμο του top 16 οφείλει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διαμαντίδης: «Συνεχίζουμε…»

«Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν παίξαμε καλή άμυνα με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο αντίπαλος στην πρώτη περίοδο και στο τέλος του ημιχρόνου. Στην συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε, αλλά κάθε φορά που τα καταφέρναμε είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα», ήταν τα πρώτα του «3D».

Δυστυχώς αυτές οι λεπτομέρειες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους στοιχίζουν. Είναι λάθη που τα πληρώνεις και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση γιατί η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη”.

Για το αν η ήττα αλλάζει τα πλάνα του Παναθηναϊκού: «Είναι μεγάλη η διαδικασία στο ΤΟΡ16. Εμείς τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας τα βλέπουμε ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις σε μεγάλο γήπεδο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικός για μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.