ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαίνει στο… ψυγείο ο Κουτσιαύτης

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης και ο επόπτης Κωσταράς αναμένεται να παραπεμφθούν για τα σοβαρά λάθη τους στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Μπαίνει στο... ψυγείο ο Κουτσιαύτης

Ο παρατηρητής του αγώνα φαίνεται πως τους έχει βάλει χαμηλό βαθμό για τις λάθος αποφάσεις που πήραν στο χθεσινό παιχνίδι του «Θ. Βαρδινογιάννης». Αμφότεροι ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, αφού στο φινάλε του αγώνα το τριφύλλι δέχθηκε την ισοφάριση από ένα πέναλτι όπου η φάση έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφ-σάιντ και δεν δόθηκε τίποτα.

Ο Θανάσης Βέλλιος έχει σημειώσει τις ενέργειες των δύο και φαίνεται πως στην έκθεσή του έχει βάλει χαμηλή βαθμολογία, κάτι που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Κουτσιαύτης και Κωσταράς θα μπουν στο «ψυγείο» για τις προσεχείς αγωνιστικές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ