ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θα κινηθεί νομικά ο Ερασιτέχνης! (pic)

Μετά το σοκ με την κλοπή των δελτίων και την αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση, ο Ερασιτέχνης αναφέρθηκε στο γεγονός και ξεκαθάρισε πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να διεξαχθεί το ματς.

Θα κινηθεί νομικά ο Ερασιτέχνης! (pic)

Απ’ τη στιγμή που το ματς αναβλήθηκε, υπάρχει κίνδυνος οι πρωταθλήτριες να το χάσουν στα… χαρτιά και να μηδενιστούν. Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση αναμένεται να τρέξει την υπόθεση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Άλλωστε η κλοπή έγινε και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία που το επιβεβαιώνουν.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.

Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.

Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά».

poulman
loading...