ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Διπλό» στην Κρήτη για τους Νέους

Νίκη με σκορ 1-0 για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, στην Κρήτη.

«Διπλό» στην Κρήτη για τους Νέους

Στις νίκες επέστρεψαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ, στην Κρήτη, χάρη στο γκολ του Χαλκιαδάκη.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τη μόλις 15μελή αποστολή, οι «πράσινοι» είχαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έπαιξαν κυρίως έξυπνα, κατανοώντας πολύ καλά την κατάστασή τους και έφυγαν με ένα σημαντικό «διπλό» από το Ηράκλειο.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Χαλκιαδάκης στο 50’ ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός από το 65΄έπαιξε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μυρθιανού.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής (33′ Σακλαμάκης), Δαμιανάκης, Φαζός, Παπαδιός (61′ Χρηστάκης), Μανιδάκης, Γκαιτάν, Μαραθιανός, Βλαχάκης (61′ Αδαμάκης), Μπαμπουλάκης.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β’, Χαλκιαδάκης, Νιούμαν, Μπαλμπόα, Μαλντίν (90′ Γεροκωνσταντής), Γιαννιτσάνης (88′ Αγγελόπουλος Γ’).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ