ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβαίνει ο «killer» Πέτριτς!

Ο Μλάντεν Πέτριτς έβγαλε μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού, γεγονός που κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να τρίβει τα χέρια του.

Ανεβαίνει ο «killer» Πέτριτς!

Αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης «killer», που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση έκανε την Κυριακή για πρώτη φορά προπόνηση (έβγαλε μέρος) με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ότι, πλέον, είναι σε καλή κατάσταση και σύντομα θα είναι απολύτως έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Γεγονός, φυσικά, που ικανοποιεί άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο». Είναι τέτοια η ποιότητα και η κλάση του Κροάτη άσου που η συνύπαρξή του με τον Σουηδό στη γραμμή κρούσης θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, σε πολλούς τομείς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 95.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...