ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Χαρούμενος ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός ότι σιγά σιγά ετοιμάζεται για φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Χαρούμενος ο Πέτριτς

Ο Κροάτης άσος έβγαλε μέρος του προγράμματος, πριν συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τη φωτογραφία που βλέπετε. Δίπλα του, ο συμπατριώτης του και πολύ καλός του φίλος, Ντάνιελ Πράνιτς.

«Χαρούμενος μετά τα πρώτα μου βήματα για επιστροφή σε προπόνηση με την ομάδα», σχολίασε ο 32χρονος φορ, για να δεχθεί πολλά like, αλλά και σχόλια από φίλους του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE