ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βραβεύτηκαν οι Νταμπίζας και Αμπέντ

Οι Νίκος Νταμπίζας και Μεχντί Αμπέντ βρέθηκαν στην κοπή πίτας φίλων της Νιούκαστλ στην Αθήνα και βραβεύτηκαν από τον σύνδεσμο.

Βραβεύτηκαν οι Νταμπίζας και Αμπέντ

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στους «ανθρακωρύχους», τιμήθηκε με μια πλακέτα, ενώ ο Αμπέντ, που είναι δανεικός στο «τριφύλλι» από την αγγλική ομάδα παρέλαβε μια φανέλα της λέσχης.

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Νίκο Νταμπίζα έστειλαν η Λέσχη Φιλάθλων Ιταλίας (Italian Magpies), η Λέσχη Φιλάθλων Yorkshire,η Λέσχη Φιλάθλων Λονδίνου, η Λέσχη Φιλάθλων Ινδίας και η Λέσχη Φιλάθλων Νορβηγίας.

Ο Νταμπίζας στην ομιλία του, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη τους. Δήλωσε ότι οι σημαντικότερες του στιγμές ήταν οι δύο εμφανίσεις του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και η νίκη επί της Φέγενορντ στο Champions League. Επίσης, δήλωσε για τον Μπόμπι Ρόμπσον ότι ήταν ο καλύτερος προπονήτης που είχε ενώ για τον Άλαν Σίρερ δήλωσε ότι πέρα από μεγάλος παίκτης, ήταν και ένας άνθρωπος που αγάπησε τον Σύλλογο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμπέντ αφού ευχαρίστησε την Λέσχη για την πρόσκληση, δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον κόσμο της ομάδας. Μετά την κοπή της πίτας που έκοψε ο πρόεδρος της λέσχης μας με τον Νταμπίζα, παρακολουθήσαμε με μεγάλη συγκίνηση το βίντεο που δημιούργησαν οι Έλληνες φίλοι της Νιουκάστλ για τον Νίκο Νταμπίζα.

 Δείτε περισσότερα στο greektoonfans.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...