ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Η κοπή πίτας του Panatha USA

O σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού της Νέας Υόρκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση με έντονο, φυσικά, το Παναθηναϊκό στοιχείο.

Η κοπή πίτας του Panatha USA

Οι φίλοι της ομάδας από το Panatha USA απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι όσο μακριά κι αν βρίσκονται η αγάπη τους για το «τριφύλλι» είναι μεγάλη, κάτι που αποδεικνύουν και στην πράξη. Τα μέλη του συνδέσμου προσέφεραν όσα χρήματα μάζεψαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, συγκινώντας μ’ αυτή τους την πράξη.

pita

Οι πρόεδροι των ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος, απέστειλαν χαιρετισμούς, ενώ παρουσιάστηκε και η ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θα πάρει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης. Να σημειωθεί ότι η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε αθλητικό υλικό για την ομάδα!

pita3

Το γεύμα παρατέθηκε προς τιμή ενός παραπληγικού παιδιού το οποίο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης και σε μερικές ημέρες θα επιστρέψει στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ