ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με άνεση και στυλ…

Δίχως να δυσκολευτεί, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 83-63 των Τρικάλων, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Με άνεση και στυλ…

Το ματς

Μπορεί τα Τρίκαλα να το πάλεψαν απέναντι στον Παναθηναϊκό, που κατά διαστήματα χαλάρωνε, αλλά οι «πράσινοι» μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε… υγιεινό περίπατο και έφτασαν στη νίκη με σκορ 83-63, για την 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Το «τριφύλλι» ήταν από την αρχή σοβαρό και με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ξεκουράζει παίκτες και να έχει στην πεντάδα τους Κάρι, Ούκιτς, Γιάνκοβιτς, Μαυροκεφαλίδη και Γκιστ. Παίζοντας ώριμο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός έκλεισε την πρώτη περίοδο με το σκορ να είναι 22-8 υπέρ του.

Με την έναρξη του β’ δεκαλέπτου, οι «πράσινοι» εκτόξευσαντη διαφορά στους 19 πόντους (29-10). Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας, που ήλεγχαν απολύτως τον ρυθμό του αγώνα και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 41-25.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έφτασε στο 48-25, χαλάρωσε και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αρχίζουν να μειώνουν. Με τον Εβανς να έχει κέφια, η ομάδα των Τρικάλων ροκάνισε στους 10 (57-47), λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Μια περίοδος, η οποία τελείωσε με το σκορ να είναι 62-50.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε ξανά και δεν συνάντησε ποτέ δυσκολίες. Αυξησε ξανά τη διαφορά, η οποία έφτασε και στο +26 (78-52). Το τελικό 83-63 μαρτυρά ότι το παιχνίδι ήταν μια καλή προπόνηση για τον εξάστερο.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 41-25, 62-50, 83-63

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος 3(1), Μπράμος 12(4), Κάρι 8(2), Μπατίστ 2, Φώτσης 5(1), Ούκιτς 5, Λάσμε 8, Μαυροκεφαλίδης 13, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 14(1), Παππάς 3, Γιάνκοβιτς 7(2)

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 30(3), Περούνιτσιτς 8(2), Γιούιν 5, Γιαννακίδης, Πέτροβιτς 6, Πάνος 2, Πορίνι 6, Δεληγιάννης 2, Ματαλόν 2, Φούντας, Νικολόπουλος, Γεωργάκης

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.