ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Περισσότερους τίτλους»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Μάικ Μπράμος στέλνουν τις δικές τους ευχές, μέσω της «Πράσινης» για τα σημερινά γενέθλια του Παναθηναϊκού.

Διαμαντίδης: «Περισσότερους τίτλους»

«Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να μεγαλώνει, με όλες τις έννοιες της λέξης. Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα του συλλόγου ελπίζω να έχουν υγεία και φυσικά ο Παναθηναϊκός να κατακτά όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, κάτι που είναι αυτονόητο», δήλωσε ο «3D»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, προπονητής της ομάδας, τόνισε: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Παναθηναϊκός να τα χιλιάσει. Ο Παναθηναϊκός είναι ο ενδοξότερος σύλλογος στη χώρα. Αλλά για μένα ο πιο σημαντικό είναι ότι από τα πρώτα του χρόνια είχε διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Στον τρόπο προσέγγισης, αλλά και την κουλτούρα που είχε στο αθλητικό κίνημα και το αθλητικό στοιχείο.

Είχε μια τελείως διαφορετική κουλτούρα από τους υπόλοιπους κι αυτό είναι που τον οδήγησε στο να έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να συνεχιστεί να προάγει την κουλτούρα που τον διαφοροποιεί από τις άλλες ομάδες και να συνεχίσει να κάνει τον κόσμο του περήφανο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάικ Μπράμος, από την πλευρά του, ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πραγματικά ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα που έχει τεράστια ιστορία. Παρά πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν περάσει από αυτόν το σύλλογο που είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και μακάρι όλοι να συμβάλλουμε για να πάρει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.