ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Για πάντα στον Παναθηναϊκό»

Ο μεγαλύτερος εν ζωή παράγοντας στην ιστορία του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, στέλνει το δικό του μήνυμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 106 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

«Για πάντα στον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε το μήνυμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, μέσω της «Πράσινης»

«Εν μέσω της οικονομικής δίνης και των πρωτόγνωρων δεινών που υφίσταται ο λαός μας, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αποτελεί φωτεινό φάρο και απάγκιο για όλους όσοι πιστεύουν στο μεγαλείο και τα ιδανικά του. Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 106 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού κι ως απλός οπαδός επαναλαμβάνω την υπόσχεσή μου ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα συνεχίσει να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της μεγαλύτερης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ας αποτίσουμε και πάλι φόρο τιμής στη μνήμη της τεράστιας προσωπικότητας και ιδρυτή της Παναθηναϊκής ιδέας, τον Γιώργο Καλαφάτη, κι ας δεσμευτούμε όλοι πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φανούμε αντάξιοι του οράματός του. Ο Παναθηναϊκός, ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.