ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εύχεται, μέσω της σελίδας της στο facebook, χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό, που σήμερα γιορτάζει 106 χρόνια.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου»

Μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, θέλησε να ευχηθεί για τα γενέθλια του συλλόγου η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Αναλυτικά τα όσα γράφει (το κείμενο συνοδεύεται από τον ύμνο της ομάδας)

«Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου. Σαν σήμερα, πριν 106 χρόνια ιδρύθηκε ο Μεγαλύτερος και Ενδοξότερος σύλλογος της Ελλάδας. Εκατόν έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες, δόξα, χαρές, λύπες σε κάποιες στιγμές, λατρείας από εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού μας σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας αποτελεί τον ΣΥΛΛΟΓΟ που συνεχίζει να κρατά το ρεκόρ των περισσότερων τίτλων σε όλα τα αθλήματα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.