ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κομίνης στην Τρίπολη

Ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Κομίνης στην Τρίπολη

Βοηθοί του ορίστηκαν ο Γιώργος Καλφόγλου από τη Θεσπρωτία, ο Χρήστος Σωτηρόπουλος από την Αχαΐα, τέταρτος ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την Αθήνα και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.