ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους!

Με το μήνυμα «Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως συγκεκριμένος αριθμός άνεργων φίλων της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να την δει δωρεάν κι από κοντά!

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas εδώ και 19 χρόνια βρισκόμαστε μαζί σε όλες τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, στα σημαντικά ματς και στις μεγάλες στιγμές του Τριφυλλιού.

Σήμερα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, εισάγουμε από κοινού το νέο πρόγραμμα “all in for leoforos“, με το οποίο διαθέτουμε δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε αγώνα της Ομάδας στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Playoff, θα διατίθενταιδωρεάν 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Το πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ από τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 09.02.2014 και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Η διάθεση των εισιτηρίων του προγράμματος “all in for leoforos” ακολουθεί τον τρόπο διάθεσης και των λοιπών εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται κάθε φορά από την ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Με το πρόγραμμα “all in for leoforos” η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδίδει με σεβασμό την αγάπη του κόσμου και παραμένει πιστή στην ηθική διαδρομή του Συλλόγου, να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέχεια της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας τηςadidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.

Η Λεωφόρος δεν είναι μόνο γήπεδο, είναι το σπίτι μας!

all in for leoforos!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ